Anunturi animale si plante
Anunturi animale si plante
Mica publicitate online gratis
Adaugati anuntul dumneavoastra

           


Crescator saint bernard vand catei cu pedigree , detin ambii parinti. Tel:0741422855 / 0744205221

Gel silconic ideal pentru porumbei, vrabii, ciori, lilieci, grauri si turturele si pentru alte pasari in general. se aplica pe orice suprafata externa sau interna. Pasarile cand se aseaza peste gel, sunt deranjate de vascozitatea acestuia, si prefera sa paraseasca locul tratat si sa se aseze in alta parte. Comandati pe http://www.ultrasuneteaparate.ro/produs/spray-ul-non-toxic-anti-porumbei-anti-vrabii-anti-grauri-anti-ciori-anti-lilieci-rep29-750-ml-/178 si il primiti in 24 de ore.

Praf solubil pentru a alunga cainii, pisicile si pasarile. Solutia impotriva animalelor si pasarilor este recomandata pentru folosirea in aer liber si zone mari, cum ar fi: trotuare, ziduri si curti. Eficienta si economie maxima datorita celor 8 litri de solutie care se pot obtine, suficienti pentru a trata aproximativ 100 metri patrati.Comandati pe http://www.ultrasuneteaparate.ro/produs/praf-solubil-anti-caini-pisici-si-pasari-rep01-150-gr-/129 si il primiti in 24 de ore.

De vanzare pamant arabil in Republica MOLDOVA, suprafata totala 200 hectare din care 80 ha sunt liveza tinara (53 ha Meri de 5 ani cu spalier, 27 ha Nuci-prune) si restul culturi mari de camp. Livada are depozite, tehnica agricola, casa noua de locuit cu 5 camere, sursa de apa proprie din care se uda livada, sistem de irigatie cu picurare si o serie intreaga de echipamente pentru intretinere si cultivare. (tractoare, freze, pluguri, cultivatoare, semanatoare, etc.), Utilitati: instalatie de curent, instalatie de forare de apa potabila si dreptul de preluare a apei pentru irigare dint-un lac din aproapiere. tel 0730774352 ; +373-60202082

Foloseste-ti experienta in ingrijirea animalelor lucrand in Germania, pe un salariu de 900 euro/luna.Se lucreaza in echipa in conditii decente.Cazarea si masa sunt asigurate de catre angajator iar orele suplimentare platite.Pentru informatii suplimentare, sunati cu incredere la numerele de tel: 0724800925 0756420344

Dispozitivul contra pasarilor este prevazut cu un senzor de miscare si este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor si altor zone ce sunt vizate de pasari daunatoare precum: porumbei, ciori, vrabii, grauri, pescarusi, grauri, etc. Aparatul acopera 70 mp si imita sunetul pasarilor pradatoare. Un aparat excelent pentru indepartarea pasarilor. Comandati pe http://www.einsecticide.ro/produs~aparat-de-soareci-cu-ultrasunete-duo-pro-pest-repeller-550mp-~813 si il primiti in 24 de ore.

Spray repelent ideal in alungarea reptilelor precum: serpi, soparle, gusteri, etc. Odata utilizat acest spray creeaza o bariera olfactiva in locurile unde este pulverizat. Nu trebuie sa aveti teama sau sa stati la panda in gradina, in ideea ca veti gasi vreun sarpe si veti fi muscat. Utilizarea acestui spray va scapa de aceasta frica de reptile. Comandati pe http://www.einsecticide.ro/produs~spray-anti-reptile-soparle-serpi-gusteri-750-ml-rep68~1372 si il primiti in 24 de ore.

Adauga anunt


Contact Parteneri Bancuri YourJobs Specialist in cariera
DreptOnlineo Anunturi YourMarket Micul Paris - Muzica rock